Få mere trafik og salg med linkbuilding

Få flere salg med linkbuilding

Er du også træt af at skal betale dyre summer hver måned for onlinemarkedsføring, som faktisk ikke virker som du tænker at det skal virke? Og det giver dig måske ikke engang dine penge igen? Så fortvivl ikke længere for hos linko.dk kan du komme i gang med effektiv linkbuilding, som med garanti kan give dig både mere trafik og flere salg! Når du har bygget din side op med mange backlinks, så behøver du ikke længere bruge penge på markedsføring, da alle dine besøgende vil komme via organisk trafik på google. Du vil altså blive fundet af dine kunder, uden at skulle bruge flere tusind kroner på det! Lad os starte din vækst rejse i dag sammen!

Hvad er linkbuilding egenlig?

Som bekendt googler de fleste af os stadig ydelser, når vi vil finde frem til en god handle. Men hvad er det egentlig, og hvordan griber du det bedst an? Det kan du blive klogere på her. Du kommer til at kende en masse til linkbuilding og åbner en helt ny pakke i et marketingsunivers.

Hvorfor er linkbuilding relevant?

Uanset din branche kan linkbuilding og SEO have stor betydning. Google opfatter normalt links til din side fra andre hjemmesider som anbefalinger. Derfor styrker det dine chancer for at rangere højere i søgeresultater på Google, hvis du stræber efter at have hele linkbuilding pakken.

Søgemaskinen benytter links til din hjemmeside til at finde dit indhold. Indholdet bliver også gennemgået af søgemaskinen, som vurderer kvaliteten, der naturligvis skal være høj. Det understreger Google.

Jo flere anbefalinger i form af links (outreach linkbuilding) des bedre placering får dit website i søgemaskinen. Gennem arbejdet med links kan du altså skabe mere trafik til din hjemmeside.

Når du benytter linkbuilding, kan du også give potentielle kunder en bedre brugeroplevelse på din hjemmeside. Du kan gøre det lettere at navigere på din hjemmeside for brugerne ved hjælp af interne links, som kan føre dem videre til relevante undersider. Det gode er, at dette er helt gratis at udføre.

Brugerne kan gratis også få en bedre brugeroplevelse, hvis du benytter udgående links til andre hjemmesider, der skaber værdi for brugeren.

Linkbuilding er enhver handling, der aktivt foretages for at få et link til din hjemmeside.

  • Når du beder en samarbejdspartner linke til dig
  • Når du selv laver et link til din hjemmeside
  • Når din SEO-leverandør på den ene eller anden måde får et link til din hjemmeside

Det at købe links kan skabe nervøsitet hos mange, for det “må man jo ikke”. Det er faktisk en sandhed med modifikationer, for sagen er, at betaler du nogen person eller et firma for på den ene eller den anden måde at skaffe dig links, har du købt links. Og det er faktisk IKKE mod Googles retningslinjer – for så ville det jo være imod dem at hyre for eksempel et PR bureau til at skrive en pressemeddelelse, der linker til din hjemmeside.

Linkbuilding skal på lige fod med alt andet i SEO udføres korrekt, så du ikke udsættes for nogen unødig risiko. Det er det, vi også kan – og har gjort i 23 år.

Besøg linko og find den rette pakke til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *