Find alt til dit gør-det-selv projekt online

Find et stot udvalg af maling

Du har måske været vant til at hente dit maling ude i byen hos den nærmeste farvehandler? Men det behøver du altså ikke længere, du kan nemt og hurtigt bestille det hos colorworld.dk og hvis du bestiller inden kl 15, så bliver din ordre sendt samme dag! Det betyder altså du kan få leveret maling, spartel, filt og meget mere lige til din dør dagen efter, til dit gør det selv projekt. Hos colorworld.dk kan du finde et væld af alt til dit malerprojekt, du kan finde maling, spartel, filt, grundere tapet og meget mere, vi tør godt love dig at de har det du lige står og mangler til dit gør-det-selv projekt. Du kan endda inde på deres side vælge mellem 100 farver, hvor når du så vælger en farve inde på et produkt, så kan du se farven på en væg, så du bedre kan få et overblik over hvilken farve som vil passe perfekt ind hos dig!

Prismatch, nemt og gennemskueligt

Hos Colorworld.dk har vi prismatch på alle vores produkter, og du er derfor garanteret den laveste pris på dit kommende malerprojekt. Det betyder, at du får din maling til laveste onlinepris hver gang. Finder du produktet til en lavere pris et andet sted, matcher vi den.

Sådan får du prismatch
1) Du finder varen
Har du fundet en identisk vare billigere hos en af vores konkurrenter? Vi matcher prisen, hvis betingelserne neden for er opfyldt.

2) Du kontakter os
Tag et skærmbillede eller vedlæg på anden vis dokumentation for prisen, hvor varen kan købes og dato for tilbuddets gyldighed. Send til Info@kdelite.dk

3) Vi undersøger
Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå detaljerne. Derefter vil du hurtigst muligt få besked fra os, om varerne er sammenlignelige og vi kan matche prisen.

4) Vi giver svar
Har du henvendt dig inden bestilling, kan du bestille varen som normalt, når vi har nedsat prisen. Har du henvendt dig efter køb af varen, overfører vi differencen til din konto.

Fri fragt – gratis levering ved køb over 699 kr
Vi elsker at være billige! Derfor skal du heller ikke betale noget i fragt for ordre over 699 kr. Samtidig har vi nedsat fragtprisen, så du kun betaler fra 39 kr. ved ordre under 699 kr. Det er altså ordrens størrelse der afgør prisen. Vi leverer lagervarer indenfor 1-3 hverdage til kantsten. Levering til kantsten er dertil, hvor første løft skal ske eller dertil hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig. F.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage. Du vil modtage en SMS eller e-mail fra os dagen før ankomst og leverancer sker i tidsrummet 07.00 – 17.00.

Du behøver ikke nødvendigvis at være hjemme, hvis du vælger at få varen leveret. Vi kan stille varen på et sted efter din anvisning, hvis du ønsker det. Dette kan du oplyse når du har lagt varen i kurven.

Besøg colorworld.dk her og find det du skal bruge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *